BESØG
HAVEN MED UDSTILLINGERHaven åbner igen for besøg søndag d. 2. august og er herefter åbent for besøg søndage kl. 14 - 17, hvor cafeen også er åben!
Første event er søndag d. 30.8. 
Indtil da bliver haven langsomt beboet af skulpturer og installationer igen.

Entre 40kr for voksne. Børn og unge gratis entre.

Det er muligt at besøge haven på andre tidspunkter, hele året rundt, når blot man ringer eller skriver og laver en aftale i forvejen.
I Cafeen kan man købe drikkevarer, kage og is


EVENTS
I sommerens løb afholdes events, hvor åbning af udstillinger, koncerter, forestillinger o.l. er samlet, så det er muligt at tilbringe en dag i haven sammen med børnene, vennerne, eller bare sit eget gode selskab.
Cafeen er åben, og man kan tage sin madpakke med og spise i haven.

Hold øje med hjemmesiden og Facebook  - der bliver løbende sat events, mindre koncerter o.l. ind på siden, og der er i visse tilfælde begrænset antal billetter.


BØRN PÅ ANSEGAARD
Haven på Ansegaard har plads til børn, og her er sjovt for dem at være. 
Her er klatretræer, gyngestativ, gemmesteder, hemmelige stier, legehus, og papir og farvekridt på værkstedet.

GRUPPER
For kunstforeninger og grupper er det muligt at booke et besøg, hvor Ulla viser rundt og fortæller om The Garden Studio og de repræsenterede kunstnere, og der serveres kaffe eller mad. Pris 1000kr + forplejning, efter aftale.NYHEDSBREVE
I forbindelse med events, koncerter og forestillinger udsender vi nyhedsbreve med uddybende information om arrangementerne.
Er Du interesseret i at modtage disse, kan Du tilmelde dig her