KOMMENDE BEGIVENHEDER


Marius Ungureanu 

Marius Ungureanu, født i 1962 i Sibiu, Rumænien, studerede ved C.Porumbescu konservatoriet i Bukarest. Allerede som student var han medlem i to strygekvartetter. Han har altid nært et stort interesse for nutidig musik, og det har resulteret i mange uropførelser og radioindspillinger. Det var hans store passion for poesi som fik ham at begynde at komponere allerede som 11-årig. Han har skrevet over 50 sange, kammermusik og soloer, teater- og filmmusik, og musik til 12 lydbøger. Han har også været komponist og medproducent til albummet “Experiments 93” og musikfilmen “The Dream” regisseret af T. Rocsoreanu. Sammen med skuespilleren Hans Rudolf Twerenbold udførte han skuespillet “Mankind appears in the Holocen” (efter en roman af Max Frisch) over 50 gange i Schweiz og Tyskland.
Som bratschist har han været ansat som alternerende stemmeleder i
Tonhalle-orkestret i Zurich, Freiburg Symfoniorkester og Zurich-operaen, og han har turneret med Bamberg Symfoniorkester og Chamber Orchestra of Europe. Han har spillet i festivalen i Bayreuth, World Music Days i Luxemburg, og Festival of New Music i Bukarest. Den rumænske komponist Dan Dediu har skrevet to bratschkoncerter og flere kammermusikværker til ham. Marius har samarbejdet med musikere som Sergiu Nastase (violin), Pierre Favre (slagtøj), Mark Dresser (kontrabass), Matthias Ziegler (fløjte), Butch Lacy (klaver), Jesper Løvdal (saxofon), Paul Giger (violin), Karel Boetschoten (violin), Verona Maier (klaver) og mange andre. Han startede ensemblerne Taraf Transilvania og DRUM, hvormed han indspillede tre CD’er og spillede koncerter i Schweiz, Tyskland, USA og England.
Siden 2008 har han blevet inviteret tre gange som huskomponist ved
Kammermusik- Jamboree i Langvad, Danmark. Der startede han også sin helt egen kammermusikfestival Marius-iade”. Han arbejdede i en periode som musikalisk coach for det Jyske Ensemble, og siden 2010 er han alternerende solobratschist i Aalborg Symfoniorkester. Sammen med Yana Deshkova, Vesselin Demirev og Matthias Hehrmann skabte han Quintilian Kvartetten.
For mere info se:
www.mariusungureanu.de

Karoline Skriver 

Karoline Skriver har siden afslutning af sin uddannelse i sang, percussion og bodymusic på konservatoriet i København 2002 beskæftiget sig professionelt med musik  i mange forskellige konstellationer i ind – og udland. Hendes arbejde er oftest centreret omkring folkemusik fra hele verden både i koncertsammenhænge og som underviser.
Projekter i øjeblikket bla. : 
”Duet”; improvisation med danser Mette Molich på Mejeriet i Torup, Høstkoncert med percussionist Nora Thiele og oudspiller Saif Al-Khayyat på Maltfabrikken i Ebeltoft, koncertrække i Norden med violinist Lassi Logren samt body music workshops i Cremona 

Rebecca Ryan
 (coming up...)