J O R D   O G   B L O M S T E R  

Under temaet JORD OG BLOMSTER
 inviterer The Garden Studio på søndag d. 4 august kl. 14
til fernisering og koncert på Ansegaard.

Der er igen - og for sidste gang i sommer - mulighed for at møde kunst og kunstnere 
af stort format, i en smuk have 
langt ude på landet i den danske sommer!

Det er en særlig glæde at invitere til dette event, 
fordi det viser essensen af visionen for THE GARDEN STUDIO

De billedkunstnere og musikere I skal opleve denne gang, er alle meget dygtige
 til at arbejde ud fra nuet, - til at improvisere, 
og har skabt de fleste af værkerne og musikken under et arbejdsophold på stedet.
På denne måde er deres værker et direkte aftryk af en kunstnerisk proces 
med udgangspunkt i haven.


 PROGRAM OG PRÆSENTATION

Kl. 14 Åbner haven og cafeen

Der er mulighed for at købe en kop kaffe og et stykke kage eller et glas vin og bare nyde omgivelserne, eller gå rundt ad havens hemmelige stier og gange og se de mange udstillede skulpturer og høre havens musik, 
samplet af den franske ambient DJ Rochel Froge´



Kl. 15 Fernisering af de 3 billedkunstnere



Sara Lystlund udstiller i haven. Hun er uddannet på designskolen i Kolding i 2008 og nu bosiddende i Revn. Hun arbejder scenografisk med stof ophængt i havens rum, så lys og skygge indgår i oplevelsen.
Stoffet er bearbejdet med jord og blomster, så der opstår en cyklus, hvor noget der er hentet i haven transformeres og indgår i samspil med haven igen.
Her udfordres publikums evne til at se og sanse!


Inger Lenau, billedkunstner, er bosiddende i Homå, men er halvt australier og har boet “down under” i en årrække.
Hun er artist-in-residence i The Garden Studio, og har sommeren over arbejdet med udgangspunkt i et kvadratisk stykke jord i haven. Man fornemmer hendes australske rødder, når man ser den sanselighed og nærhed med materialerne, som hendes kunst emmer af.
Hun udstiller skitser og malerier i galleriet og installationer i haven.



Judith Anna Laiko Molichden tredie billedkunstner, er opvokset i Homå, og bor nu i Århus, hvor hun går på malerskole.
Hun er et lysende ungt talent og viser værker, der befinder sig i feltet mellem maleri og skulptur


Kl. 16  Koncert i haven

Dagen afsluttes med en forrygende koncert, når 3 musikere omsætter begrebet jord og blomster til musikalsk råstyrke og poesi!
Rebecca Ryan Thomsen på piano og Karoline Skriver, sang og rammetromme, er gamle kendinge i The Garden Studio, idet de bl.a. spillede ved åbningen af The Garden Studio sidste sommer
Bratchisten Marius Ungureanu er fra Rumænien, men har boet og arbejdet i Danmark i en årrække. Han er klassisk musiker med dybe rødder i den rumænske folkemusik, 
og en musikalsk troldmand!
De 3 musikere skaber koncerten under et ophold på The Garden Studio i dagene op til koncerten, men de har som udgangspunkt sammensat et program af 
Rebecca Ryan Thomsens nye kompositioner fra haven, komposition af Karoline Skriver 
samt af folkesange fra forskellige dele af verden.

Rigtig hjerteligt vel mødt på søndag!    




Entre: 
40kr til ferniseringen 
eller 75kr + gebyr for hele arrangementet (koncertbillet). 
Børn og unge gratis 


Af hensyn til planlægningen, vil vi opfordre til, at billetterne købes her,
 i stedet for i døren! På forhånd tak!
The Garden Studio, Ansegaard, Fladstrupvej 33, 8570 Trustrup
TLF   61781983                Mail: ullalundsgart@icloud.com



Eventet er støttet af  Norddjurs Kommune       


OM MUSIKERNE:


Marius Ungureanu  
Marius Ungureanu, født i 1962 i Sibiu, Rumænien, studerede ved C.Porumbescu konservatoriet i Bukarest. Allerede som student var han medlem i to strygekvartetter. Han har altid nært et stort interesse for nutidig musik, og det har resulteret i mange uropførelser og radioindspillinger. Det var hans store passion for poesi som fik ham at begynde at komponere allerede som 11-årig. Han har skrevet over 50 sange, kammermusik og soloer, teater- og filmmusik, og musik til 12 lydbøger. Han har også været komponist og medproducent til albummet “Experiments 93” og musikfilmen “The Dream” regisseret af T. Rocsoreanu. Sammen med skuespilleren Hans Rudolf Twerenbold udførte han skuespillet “Mankind appears in the Holocen” (efter en roman af Max Frisch) over 50 gange i Schweiz og Tyskland.
Som bratschist har han været ansat som alternerende stemmeleder i
Tonhalle-orkestret i Zurich, Freiburg Symfoniorkester og Zurich-operaen, og han har turneret med Bamberg Symfoniorkester og Chamber Orchestra of Europe. Han har spillet i festivalen i Bayreuth, World Music Days i Luxemburg, og Festival of New Music i Bukarest. Den rumænske komponist Dan Dediu har skrevet to bratschkoncerter og flere kammermusikværker til ham. Marius har samarbejdet med musikere som Sergiu Nastase (violin), Pierre Favre (slagtøj), Mark Dresser (kontrabass), Matthias Ziegler (fløjte), Butch Lacy (klaver), Jesper Løvdal (saxofon), Paul Giger (violin), Karel Boetschoten (violin), Verona Maier (klaver) og mange andre. Han startede ensemblerne Taraf Transilvania og DRUM, hvormed han indspillede tre CD’er og spillede koncerter i Schweiz, Tyskland, USA og England.
Siden 2008 har han blevet inviteret tre gange som huskomponist ved
Kammermusik- Jamboree i Langvad, Danmark. Der startede han også sin helt egen kammermusikfestival Marius-iade”. Han arbejdede i en periode som musikalisk coach for det Jyske Ensemble, og siden 2010 er han alternerende solobratschist i Aalborg Symfoniorkester. Sammen med Yana Deshkova, Vesselin Demirev og Matthias Hehrmann skabte han Quintilian Kvartetten.
For mere info se:
www.mariusungureanu.de
page1image16624


Karoline Skriver  
Karoline Skriver, født 1977, har siden afslutning af sin uddannelse i sang, percussion og bodymusic på konservatoriet i København 2002 beskæftiget sig professionelt med musik  i mange forskellige konstellationer i ind – og udland. Hendes arbejde er oftest centreret omkring folkemusik fra hele verden både i koncertsammenhænge og som underviser.
Projekter i øjeblikket bla. : 
”Duet”; improvisation med danser Mette Molich på Mejeriet i Torup, Høstkoncert med percussionist Nora Thiele og oudspiller Saif Al-Khayyat på Maltfabrikken i Ebeltoft, koncertrække i Norden med violinist Lassi Logren samt underviser på body music workshops i Cremona

Rebecca Ryan
Rebecca Ryan Thomsen er født 1978 i København. Hun er uddannet rytmisk pianist på Syddansk Musikkonservatorium, 2011. 
Allerede i sin studietid komponerede hun og skrev både musik til sit eget orkester ”Løveband” samt orkesterstykker til ”The Very Bigband” som var sammensat af både rytmiske og klassiske konservatoriestuderende. 
Hun har dyrket både jazzen, den rene improvisation i nuet, samt klassisk musik.  
I 2017 spillede hun sin første koncert med klassisk repertoire. 

2018 
Koncert i Houlkær kirke i samarbejde med  Kunstmaler Ulla Lundsgart 
Solo klaverkoncert på Tuskær i Fjaltring

2018 uropførte hun sine blomsterbedskompositioner til åbningen af The Garden Studio Ansegaard på Djursland sammen med sin kvartet bestående af hende selv, Jesper Riis, Karoline Skriver og Poul Erik Johanssen. 

2019 
I de senste år har hun også beskæftiget sig med børne og voksenkor og startede sidste år som korleder for Grenåkoret.  Desuden er hun ansat som organist i Hammelev-Enslev kirker på Djursland.

Anmeldelse:
”Jazzpianisten, Rebecca Ryan og billedkunstneren, Ulla Lundsgart har skabt en duo, ikke i traditionel forstand, men en duo for klaver og billeder. I stearinlysenes skær klingede Ryans sarte, fantasifulde klaverspil med Lundsgarts farvestærke billedkompositioner og fine naturoptagelser sammen i en stærk enhed, der i en time tryllebandt publikum med en koncertoplevelse, der i den grad rækker ud over den traditionelle koncert. Hele kirken, der både oplevelsesmæssigt og bogstaveligt talt kom i et helt nyt lys, forvandledes for en tid til et rum og et miniunivers, hvor tanker og følelser fik lov at vandre frit. Det meditative forløb, der mere eller mindre tilsigtet fik den meget rammende titel "Nuets ubeskrivelige væsen", faldt i 4-5 satser, der hver understregedes af forskellige temaer i billeder og musik. Jeg kan varmt anbefale denne kunstnerduo."
Koncertarrangør og fagotist: Uffe Munkgaard