Under temaet JORD OG BLOMSTER inviterer The Garden Studio på søndag d. 4 august til fernisering og koncert på Ansegaard.

Der er igen - og for sidste gang i sommer - mulighed for at møde kunst og kunstnere af internationalt format, i en smuk have langt ude på landet i den danske sommer!

kl. 14 åbner haven og cafeen, og der er mulighed for at købe en kop kaffe og bare nyde omgivelserne, eller gå rundt ad havens hemmelige stier og gange og se de mange udstillede skulpturer og lytte til havens musik, samplet af den franske ambient dj Rochel Froge.

Kl. 15 er der fernisering af 3 kunstnere med lokal tilknytning.
I haven udstiller Sara Lystlund. Hun er uddannet på designskolen i Kolding i 2008 og nu bosiddende i Revn.
Hun arbejder scenografisk med stof ophængt i havens rum, så lys og skygge indgår i oplevelsen.
Stoffet er bearbejdet med jord og blomster, så der opstår en cyklus hvor noget der er hentet i haven transformeres og indgår i samspil med haven igen.
Inger Lenau er bosiddende i Homå, men er halvt australier og har boet “down under” i en årerække.
Hun er artist-in-residence i The Garden Studio, og har sommeren over arbejdet med udgangspunkt i et kvadratisk stykke jord i haven. Man fornemmer hendes australske rødder, når man ser den sanselighed og nærhed med materialerne som hendes kunst emmer af.
Hun udstiller skitser og malerier i galleriet og installationer i haven.
Den tredie billedkunstner er Judith Anna Laiko Molich, som er opvokset i Homå, og nu bor i Århus hvor hun går på malerskole.
Hun er et lysende ungt talent, og viser værker der arbejder i feltet mellem maleri og skulptur.

kl. 16 afsluttes dagen med en forrygende koncert, når begrebet jord og blomster bliver til musikalsk råstyrke og poesi!
Karoline Skriver, sang og rammetromme, og Rebecca Ryan Thomsen på piano er gamle kendinge i The Garden Studio.
Bratchisten Marius Ungureanu er fra Rumænien, men har boet og arbejdet i Danmark i en årrække. Han er klassisk musiker med dybe rødder i den rumænske folkemusik, og en musikalsk troldmand.
De 3 musikere skaber koncerten under et ophold på The Garden Studio i dagene op til koncerten, men de har som udgangspunkt sammensat et program dels af Rebecca Ryan Thomsens nye kompositioner samt af folkesange fra forskellige dele af verden. 

Entre´:  40kr til ferniseringen eller 75kr + gebyr for hele arrangementet (koncertbillet). Børn og unge gratis  Koncertbillet kan købes her

Arrangementet er støttet af