JAZZKONCERT & ARTIST TALK D. 13. APRIL


A  F  L  Y  S  TJAZZ I THE GARDEN STUDIOS SMUKKE VÆRKSTED D. 13. April spiller Artved-Vincentz quartert jazzkoncert i The Garden Studios smukke værksted. Der er mulighed for at købe og nyde kaffe, virkelig god kage - samt øl og vin i galleriets café. Man er også velkommen til at gå en tur i haven eller kigge ind og opleve galleriets aktuelle udstilling (link). Efter koncerten åbner caféen, hvor der vil være artist talk med jazzmusikkerne.

Billetpris: 130.- kr. Studerende: 50.- kr

PROGRAM

kl. 14.00 
Galleri, café og have åbner
kl. 14.30 
døre til koncerten åbner
kl. 15.00
 Koncertstart
kl???
Artist talk i caféen

OM ARTVED-VINCENTZ QUARTETNiels Vincentz


-

anmelderroser i ind- og udland, og udgivet flere cd-er på Steeplechase og
en af Danmarks markante stemmer på saxofonen. Han har høstet
Stunt med sin akkordløse new yorker-trio. Vincentz har turneret og indspillet med bl.a. Tom Harrell, Aaron Parks, Chris Potter og Billy Hart.

Jacob Artved

- et af de helt store guitar talenter inden for jazzen, som sin unge alder (21) til trods har masser erfaring fra den hjemlige og den internationale jazzscene. Artved flyttede til New York City i sommeren 2018 hvor han er i fuld gang med at etablere sig som et af de største guitar talenter i byen. Han har spillet med internationale stjerner som Louis Hayes, Rodney Green og Jeb Patton.

David Wong

- er født og opvokset i New York City og er klassisk uddannet på Juilliard School hvor han færdiggjorde sine studier i 2004. Siden da er Wong blevet en af de mest efterspurgte bassister på jazzscenen, og har turneret verden rundt med de fleste af jazzens største profiler bl.a. Benny Green, Roy Haynes, Jimmy Heath, Roy Hargrove og mange flere.

Billy Hart

- en af jazz-verdenens mest legendariske trommeslagere. I snart 60 år har han turneret kloden tynd, og har i den tid været efterspurgt af folk som Miles Davis, Wayne Shorter, Stan Getz, Herbie Hancock, Joe Henderson, Wes Montgomery NHØP, Jimmy Smith og mange mange flere. Selv om han er tæt på de 80 befinder han sig på sit livs kreative højdepunkt.