OBS!  FERNISERING RYKKET TIL SØNDAG D: 30.8 kl. 15:00

I inviteres hermed til fernisering i haven! 
Glæd Jer til: Et gensyn med Agnete Bertram (Kbh. ) som Udstillede malerier v. The Garden Studios åbning i 2018. Hun laver denne gang en installation i haven! I galleriet kan I se Anette Krag  arbejde videre på sine tekstil installation om at reparere mennesker: "Er der mon også plads til mig", som hun påbegyndte i siloen på Grenå Havn. I galleriet kan I også se vidunderlig grafik, netop fløjet ind fra San Diego! Det er af Greg Holden Regan som også udstillede ved The Garden Studios åbning i 2018. Tilbage i haven ses malerier af Ulla Lundsgart, placeret ved de bede og buske, hvor de er malet. Skulpturer og Land-art af Laila Westergaard (Kbh.), Hartmut Stockter(Kbh.), Bent Vinkler og Karina Jensen skaber forunderlighed rundt ad gange og stier! Cafeen er som altid spækket med dejlige kager, og haven er et eventyr for børnene! 
Ved ferniseringen  uropføres en lydinstallation i haven. Den er komponeret til haven af jazzmusiker Niels Vincentz, som har skabt den under et residence på The Garden Studio. 
Stor tak til Norddjurs kommune og Statens Kunstfond for støtte, uden hvilken udstilling og installationer ikke havde været mulige! 

Haven og cafeen åbner kl. 14, Fernisering kl. 15. Udstillingen er åben alle lørdage og søndage i september kl. 14 - 17. Entre 20 kr. Børn gratis entre.

Se Instagram: gardenstudio_ansegaardAgnete Bertram

Anette Krag

Niels Vincentz

Laila Westergaard

Greg Holden Regan

Bent Vinkler

Hartmut Stockter

Ulla Lundsgart

Karina Jensen